Projekt: Thule

ADATOK

Ügyfél: Thule Group

Hely: Svédország

Átadás: 2020

Építész: BSV Arkitekter & Ingenjörer AB Värnamo

Munkaállomások száma: 170

Egy állandóan mozgásban lévő munkahely

Amikor a Thule Group a Hillerstorpban lévő irodáját bővíteni tervezte, a Kinnarpshoz fordultak, hogy segítsen nekik egy aktív, "mozgásban lévő" környezet kialakításában. A vállalat aktív életre ösztönző termékeit jól tükrözik az álló meetingterek, a rugalmas bútorok és a kreatív terek. A megfelelő légkör megteremtéséhez fontos volt a funkcionális és változatos bútorok használata, amelyekkel könnyen változtatható mind a környezet, mind a munkapozíció. A belsőépítészet és a színválasztás során a négy elem volt a meghatározó motívum. 

"El vagyunk ragadtatva mindennel! A Kinnarps részéről erős elkötelezettséget éreztem, hogy olyan nyugodt munkakörnyezetet és kreatív légkört hozzon létre, amilyet mi is szerettünk volna. A „dobozon kívül” gondolkodtak, és inspiráló terek széles választékát hozták létre."

Karl-Johan Magnusson, A Thule Group termékfejlesztési vezető alelnöke

Kreatív tárgyalóterek

A különböző megbeszélések különböző környezetet igényelnek. A puffokkal és székekkel ellátott kreatív zónák, a konferenciatermek és az állóhelyiségek változatos lehetőségeket kínálnak. 

Gyors stand-up meetingek 

A falra akasztható bútorok, melyekre le lehet pakolni rövid és hatékony megbeszéléseket tesznek lehetővé a kollégák és az ügyfelek között. 


Rugalmas színfolt

A Skandiform Fendo széke modern megjelenést kölcsönöz a tárgyalótermeknek, ráadásul könnyen mozgatható a résztvevők számának megfelelően. 


Kreatív tér, ahol van hely az ötleteknek

A Kinnarps Nexus asztala írásra alkalmas üveglappal lett felszerelve, hogy megkönnyítse a kreatív, aktív megbeszéléseket. Segítségével könnyen megjeleníthetők és megvitathatók az új koncepciók. 


Ergonomikus szék hosszú meetingekhez

Az előadótermet a Kinnarps Leia székével rendezték be. Az ergonomikus kagylós szék tehermentesíti a testet, és hosszú időn keresztül is kényelmes benne ülni. Mivel ezeket a székeket könnyű egymásra tenni és összekapcsolni, így szükség szerint egyszerűen átrendezhetők és elpakolhatók.

Természetes találkozóhely

Az előadóteremben a hangelnyelőként is szolgáló bordázott kőris és a faltól falig terjedő zöld szőnyeg az erdő érzetét hivatott kelteni. A székek könnyen egymásra rakhatók és meleg színűek, ami nyugalmat áraszt a 80 fős teremben.

"Minden felületet és bútort rendeltetésszerűen használunk, miközben egy igazán kreatív környezetben dolgozhatunk."

Karl-Johan Magnusson, A Thule Group termékfejlesztési vezető alelnöke

A Thules Group új irodái a négy természeti elemen alapszanak, és egy rugalmas tárgyalási formákkal színesített, kreatív munkakörnyezetet biztosítanak. Az alkalmazottak szenvedélye az aktív életet elősegítő termékek létrehozása iránt tükröződik a munkahelyen, amely mára az állandó mozgás érzetét kelti.

Egy étkező mindenki számára

A világos, nyitott étkező modern, minimalista kialakításával olyan, akárcsak egy étterem. A székek, bárszékek és kanapék keverékének köszönhetően könnyedén megtalálhatod a kedvenc helyedet, és egy valóban pihentető szünetet tarthatsz a munkanapod közepén. 

Kapcsolódó termékek

Fendo

Fendo

Leia

Leia

350 Színek | 15 Variációk

Lean in

Lean in

Motus

Motus

Plus

Plus

324 Színek | 12 Variációk

Monolite

Monolite

Space

Space

Space szekrény redőnnyel

51 Színek | 65 Variációk