Okos és rugalmas tárolás a modern irodában

Az új munkamódszerek és a digitális technológia megjelenése jelentősen megváltoztatta a tárolás iránti igényt a mai irodákban. Régen a polcokat iratok, könyvek és papírok díszítették, de ezeknek a napoknak már vége. A trend az óriási és személyes tárolókból áthelyeződött kisebb, rugalmasabb tárolási megoldásokra és okos közösségi lehetőségekre, amelyek sokkal többet kínálnak, mint pusztán tárolás.

Az iroda még mindig a mindennapi működés központja

A hibrid munkamódszerek elterjedésének ellenére, a legtöbb szervezet működési központja még mindig az iroda maradt. Ez az a hely, ahol a vállalati értékek tükröződnek, a kreativitás áramlik, a kultúra fejlődik és virágzik. Az iroda, ahol az új dolgozók legkönnyebben integrálódnak és a fizikai megjelenítése az szervezet márkájának, mind az ügyfelek, mind munkavállalók számára. Nincs kétség az iroda fontosságáról, de ahhoz, hogy vonzó munkahelyet teremtsünk, a fizikai környezetnek összhangban kell lennie a dolgozók igényeivel, és támogatnia kell a szervezet működését.

A modern tárolás szerves része a munkafolyamatnak

Henrik Axell, a Kinnarps Munkahely Stratégiai Vezetője, segít szervezeteknek testreszabott irodai megoldásokat létrehozni. Több mint 400 munkahely elemzésen keresztül megtapasztalta a hagyományos irodából a mai modern munkahelyekre való átmenetet. A terület minden négyzetméterének optimalizálására irányuló követelmények növekedtek, és ma már számos olyan környezetre van szükség, amelyek mind a fókuszra, mind a közös munkára és társas kapcsolódásra ösztönöznek. Az ilyen környezetek közötti egyensúly megtalálása, és egy vonzó és funkcionális iroda kialakítása érdekében az okos tároló megoldások fontos szereplővé váltak a mai belsőépítészetben.

"Dinamikus környezetek, azok a helyek, ahol spontán találkozók történhetnek, előnyösek, mind az irodában való élet és mozgás növelése, mind a részlegek közötti akadályok lebontása szempontjából. Egy modern tárolási megoldással hatékonyan létrehozhatja ezeket a típusú környezeteket!"

Henrik Axell, Head of Workplace Strategy, Kinnarps

Dinamikus környezetek

Azok a terek, ahol spontán értekezletek jöhetnek létre, előnyösek az iroda életének és mozgásának növelése, valamint az osztályok közötti akadályok lebontása szempontjából. Egy modern tárolási megoldással hatékonyan hozhat létre ilyen típusú környezeteket!

Rugalmas megoldások

A modern iroda gyakran prioritást élvez a rugalmasság és mobilitás terén. A moduláris és multifunkcionális bútorok, amelyek alkalmazkodóképesek, változó igényekre szabhatók, és ezáltal jövőbiztossá teszik az irodát.

Multifunkcionalitás

A tér optimalizálásának szükségessége megnőtt, de ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy beszűkül a tér. Arról van szó, hogy hogyan hozhat létre olyan irodát, amely hatékonyabban megfelel a szervezet igényeinek. Egy multifunkcionális tároló megoldás hatékony eszközzé válik a tér optimalizálásában.

3 tipp, hogy a legtöbbet hozza ki tárolórendszereiből!

1. Használja kreatívan a tárolást

Egy multifunkcionális tároló dinamizmust hozhat a fizikai környezetbe, például integrált találkozóhelyként vagy helyiség elválasztóként működve.

2. Optimalizálja a teret a tárolással

A tárolás olyan lehet, amely a projektterület, ülőhely, vagy ruhatár funkcióját is ellátva optimalizálja a teret, ezáltal áramvonalassá téve az irodát.

3. Válasszon jövőbiztos tároló megoldást

Egy moduláris tárolási megoldás, amelyet igény szerint alakíthat és újra konfigurálhat, fenntartható hosszú távú megoldás.

Az irodai tárolást a következő szintre emelve

Per Enskär és csapata, a Kinnarps kategóriatermék-menedzsere, kifejlesztette az irodai tárolás következő generációját. Íme, mit mond a Capacity nevű új sorozat mögötti ötletről:

"Egyértelmű szükségét láttuk egy olyan tárolási megoldásnak, amely természetes részévé válik a munkafolyamatnak. Rugalmas megoldás, amely az irodai tárolást a jövőbe viszi, összekapcsolva közösen és egyéni záródobozokat, ülőhelyeket, tér-elválasztókat és ruhásszekrényeket egy sorozatban."
 
A Capacity új módon integrálja a tárolást az irodában. A különböző modulok könnyen elhelyezhetők, hogy részévé váljanak a munkafolyamatnak - projektterületekként, tér-elválasztókként vagy találkozóhelyként.

A sorozat széles választékban elérhető különböző fa színekben és textíliákkal, így bőséges lehetőség nyílik a személyreszabhatóságra a növények és más belső elemek segítségével.

PerEnskar.jpg

Per Enskär, Category Product Manager, Kinnarps