Eredmény

Hangelnyelőinkkel csendet és nyugalmat teremthet az irodában

Hangelnyelőinkkel csendet és nyugalmat teremthet az irodában

Tovább

Fontos a megfelelő hangelnyelőt kiválasztani, amelyik valóban optimálisan nyeli el a hangot az adott irodában. A Kinnarps nagy hangelnyelési hatékonyságú mennyezeti és fali hangelnyelői megkönnyítik a dolgozók munkáját, akiknek gyakran folyamatosan dolgozniuk kell az íróasztaluknál. A hangelnyelők emellett étkezőkben, tantermekben és egyéb olyan környezetekben is kiválóan működnek, ahol sok ember tartózkodik egy helyen.

A fali és mennyezeti hangelnyelők csodát tesznek az irodában

A Kinnarps falra és mennyezetre rögzíthető paravánjaival hatékonyan javítható az iroda akusztikus környezete. A mennyezeti és fali paravánok sem a padlón, sem az asztalon nem foglalnak helyet. Esztétikai vonzerejük mellett az iroda takarítását is megkönnyítik.

Ha az iroda nem bővelkedik a helyben, akkor tökéletes megoldást jelentenek a mennyezeti és a fali paravánok. A különféle alakú és méretű elemekből teljesen egyedi rendszerek alakíthatók ki.

Folyamatos koncentrált munka hangelnyelőinknek köszönhetően

A nyílt terű irodákban nemegyszer kihívást jelent a kiegyensúlyozott zajszint biztosítása. A napjainkban rendkívül népszerű egyterű elrendezésnek rengeteg előnye van, az akusztikus környezet azonban nem tartozik ezek közé. A nyílt munkaterület megkönnyíti a kollégák közötti kommunikációt, az együttműködést az ötletek keresésében. Akinek azonban a saját munkájára kell figyelnie, nem feltétlenül tud könnyen koncentrálni. Ezáltal növekszik a stressz-szint és csökken a munka hatékonysága.

A mennyezetre és a falra rögzített hangelnyelőkkel javíthatja a körülményeket és az iroda hatékonyságát. A fali hangelnyelők éppoly hasznosak lehetnek a fokozott nyugalmat és csendet igénylő helyiségekben, mint a nyílt terű irodákban, sőt a tárgyalókban is megfontolandó a használatuk.

A mennyezeti paravánok hangelnyelése hatékonyan csökkenti az iroda környező területeiről átszűrődő zajt. Ezek a paravánok könnyen felszerelhetők a mennyezetre, és a kívánt magasságba állíthatók.

Nem a teljes csend a legjobb

A cél nem a tökéletesen zajmentes iroda létrehozása, hanem a kiegyensúlyozott zajszintek és a megfelelő hangkörnyezet biztosítása a különféle tevékenységekhez. Míg a kollégákkal együtt végzett kreatív munkához előnyös, ha van némi „zsongás”, összpontosítást igénylő feladatok esetén nagyon zavaróak lehetnek a közelben folyó beszélgetések. Ennek a problémának a megoldásában segíthetnek a hangelnyelők.

Kellemes zajszint érhető el, ha a hangelnyelők az egész irodát körbefutják, nemcsak néhány részén vannak elhelyezve. Ebből a szempontból a mennyezet a legfontosabb, mivel ez a legnagyobb felület. A Kinnarps ugyanakkor minimális szerelést igénylő elválasztó- és asztali paravánokat is kínál.

Minden iroda egyedi megoldást igényel, amelynek a tevékenységeken és az igényeken kell alapulnia. A kreatív tereket kínáló, jól működő nyílt, modern irodákban is biztosítani kell a zavartalan munka lehetőségét. A mennyezeti és a fali hangelnyelők segítenek ebben.