Eredmény

Hozza létre saját zónáját

Hozza létre saját zónáját

Tovább

Csendesebb munkakörnyezet asztali paravánnal

A nyílt terű irodák nagyon elterjedtek, hiszen ez az elrendezés számos előnyt kínál. Ugyanakkor számolni kell a háttérzajjal, amely ki-ki érzékenységétől függően akár komoly mértékben elvonhatja a figyelmet a munkáról.

A nyílt terű irodákban kitűnő megoldást jelentenek az asztali paravánok. Kellemes szinten tartott zaj mellett jobban lehet koncentrálni a munkára. A munka hatékonyabbá válik, a dolgozók hosszú távon jobban teljesítenek. Asztali paravánjaink feladata a zajszint csökkentése és annak megakadályozása, hogy hangok szűrődjenek át az iroda környező területeiről. Vastagabb, hangelnyelő változatokat is kínálunk. Az egyszerűen az asztalra szerelhető paravánokat számos különféle dizájnnal kínáljuk.

Tárolási kiegészítők és egyebek

Az esztétikusan a környezethez illeszkedő asztali paravánok a munkahely zajszintjének csökkentése mellett a terület fizikai felosztásában is fontos szerepet játszanak. A számos változat és szín közül kiválaszthatja az irodai környezettel leginkább harmonizáló Kinnarps asztali paravánt.

Az asztali paravánokhoz kiegészítők széles körét kínáljuk. Ilyenek például a paravánra erősíthető tükrök, kampók és kis tárolótasakok. Ezekkel a kiegészítőkkel személyre szabhatók az egyes munkahelyek, és további tárolóhely nyerhető az irodai anyagok számára az asztal felett.

Iskolákba, tantermekbe is

Asztali paravánjaink tanteremben is használhatók. A hangelnyelő falak megkönnyítik a gyermekek és felnőttek összpontosítását az iskolapadban. A Kinnarps könnyen felszerelhető paravánjai a megfelelő kiegészítőkkel testre és lélekre egyaránt jótékonyan hatnak.