System.String[]

Ergonomikus iskolai székek a kreatív tanulási környezetért

Ergonomikus iskolai székek a kreatív tanulási környezetért

Tovább

A Kinnarps iskolai székek mögött meghúzódó idea az, hogy kényelmesen ülve jobban lehet tanulni. Iskolai székeink ergonomikus kialakításúak és a különböző életkorú diákok számára lett tervezve – óvodáskortól kezdve. Egyes székek a személyzeti szobákban is használhatók, valamint tárgyalószékként vagy konferenciaszékként is funkcionálhatnak. Iskolai székeink magassága könnyen módosítható, és úgy vannak kialakítva, hogy lehetővé tegyék a rugalmas, változatos ülőhelyzetet; mindemellett pedig megfelelően megtámasztják a hátat. Egyes székek lábtámasszal is el vannak látva. Emellett az irodai székeknél már bevált megoldásokat is alkalmaztunk, és számos tantermi székünket elláttuk stabil, csillag formájú talppal, amelyek görgős és görgő nélkül változatban egyaránt elérhetők.

Fenntartható székek az iskolákba

Iskolai székeink megtervezésekor szem előtt tartjuk a fenntarthatóságot. Ez azt jelenti, hogy tantermi székeinknek nemcsak környezetbarát, újrahasznosítható anyagokból kell készülniük, de felhasználói szempontból is fenntarthatónak kell lenniük. A felhasznált anyagok VOC (illékony szerves vegyület) kibocsátása minimális, mivel a VOC-k fejfájást és koncentrációs problémákat okozhatnak. Emellett arra is odafigyelünk, hogy akusztikus megoldásokat kínáljunk és úgy tervezzük meg tantermi székeinket, hogy azok elősegítsék a zajszint csökkentését az oktatási terekben.

Állítható iskolai székek különböző felhasználók számára és eltérő oktatási környezetekbe

Ügyeljen rá, hogy olyan tantermi széket válasszon, amely megfelel az adott osztálytermi környezetnek. Olyan környezetben, ahol a diákok hosszú ideig egy helyben ülnek és a feladatukra koncentrálnak, olyan tantermi székekre van szükség, amelyek állíthatók és az egyes felhasználók igényeihez igazíthatók. Az Xact egy olyan ergonomikus tantermi szék, amely ösztönzi a természetes mozgást, emellett pedig számos különböző és vonzó anyagban és színben kapható, kárpitozott üléssel és háttámlával, vagy kárpitozás nélkül. Az olyan osztálytermek vagy oktatási környezetek számára, amelyek nagy fokú rugalmasságot igényelnek, rakásolható, ergonomikus kialakítású iskolai székeket is kínálunk.

A Kinnarps tantermi székei tökéletesen illenek iskolapadjainkhoz és osztálytermi tárolási megoldásainkhoz. Egyes környezetekben a tantermi székek kiegészíthetők állítható magasságú asztalokkal. Ezek együtt egységes munkakörnyezetet teremtenek, amely segít a diákoknak, hogy egész nap oda tudjanak figyelni az órákon.