System.String[]

Ergonomikus irodai székek

Ergonomikus irodai székek

Tovább

Miért fontos, hogy az irodai székek ergonomikusak legyenek?

A rövid válasz az, hogy azért, mert rengeteg időt töltünk ülőmunkával. Az ergonomikus irodai székek alkalmazkodnak a testhez, kényelmes, változatos ülőpozíciót biztosítanak, ezáltal javítva a közérzetet és csökkentve a munkával kapcsolatos sérülések előfordulásának kockázatát. A Kinnarps ergonomikus kialakítású, tesztelt irodai székei nagy kényelmet nyújtanak és kiváló minőséget biztosítanak. A teszteket saját, akkreditált laboratóriumunkban folytatjuk le. Az évek során megtanultuk, hogy ahhoz, hogy egy irodai széket helyesen használjanak, az kell, hogy egyszerűen lehessen beállítani. A rugalmas vagy tevékenységalapú irodákban ez még fontosabb, mert ezekben a környezetekben ugyanazt az irodai széket gyakran többen is használják. Ezért fejlesztettünk ki egy intelligens, felhasználóbarát technológiát, amely megkönnyíti az irodai szék beállítását – így Ön minden előnyt kihasználhat. Ezenkívül számos irodai székünk felszerelhető intelligens, ergonomikus megoldásokkal az egyéni igényekhez alkalmazkodva. Az olyan kiegészítők, mint a kartámaszok és fejtámaszok még ergonomikusabbá teszik székeinket.

Dizájn, forma és funkció – egyetlen irodai székben

Az ergonomikus Kinnarps irodai székek kialakításában a forma és a funkció természetes módon egyesül. Irodaszékeink letisztult, egyszerű, esztétikus vonalvezetésűek, így számos bútortípushoz és belsőépítészeti kialakításhoz jól illenek. Irodaszékeinknél minden esetben figyelembe vesszük a környezetvédelmi szempontokat, és székeink emellett támogatják a dizájn mögött meghúzódó kreatív étoszunkat. Számos különböző anyagból és színben elérhető kárpitozásainkkal az irodai székek az egyéni igényekhez alakíthatók. Ezenkívül környezetbarát, fenntartható, természetes tűzálló anyagokból készült kárpitozást is tudunk biztosítani irodai székeinkhez és tárgyalószékeinkhez.

A FreeMotion™, a FreeFloat™ és a Synchrone™ mechanizmus mellett a Kinnarps számos egyéb innovatív megoldást is kínál az ergonomikus irodai székekhez. A FreeMotion™ mechanizmus kiegyensúlyozott mikromozgásokat biztosít. Ez segít az aktív, de pihentető testtartás kialakításában, javítva ezáltal a termelékenységet és a jó közérzetet a munka során. A Synchrone™ mechanizmus gondoskodik róla, hogy az ülés és az asztali szék háttámlája együtt, finoman mozogjanak. Az ellenállás mértéke a testsúlyhoz igazítható. Az ülés előredönthető, és bármely pozícióban rögzíthető. A FreeFloat™ mechanizmus mozgásra ösztönöz. Az ergonomikus irodai szék ülése és háttámlája egymástól függetlenül követik a test mozgásait. Az ülést előre lehet dönteni. Az ellenállás mértéke a testsúlyhoz igazodik. Az időtálló dizájn és a hatékony ergonómia kombinációja révén, valamint annak köszönhetően, hogy az egyéni igényekhez igazíthatók, a Kinnarps irodai székek tökéletes választást jelentenek a tevékenységalapú irodákba és a modern munkahelyekre.