Eredmény

Székek és tárgyalószékek a rugalmas tárgyalásokhoz

Székek és tárgyalószékek a rugalmas tárgyalásokhoz

Tovább

Valamennyi székünk praktikus kialakítású, és masszív, tartós anyagokból készül, amelyek ellenállnak az intenzív használatnak. Anélkül, hogy ez a kényelem és az ergonómia rovására menne.

Ergonomikus székek a kényelmes tárgyalásokhoz

Lévén, hogy több időt töltünk meetingeken, mint valaha, fontos, hogy ergonomikus tárgyalószékeket válasszunk a tárgyalókba. A székek beállíthatók és testreszabhatók, így a hosszú megbeszélések végére nem fog fájni a hátunk és a derekunk, így egyszerűbb odafigyelni a megbeszélésen. A Kinnarps tárgyalószékei rendkívül kényelmesek és elősegítik az aktív ülést. Ha olyan tárgyalószéket keres, amely az egyéni igényekhez igazítható, érdemes fontolóra venni a teljes felszereltségű irodai székeket.

Dizájn, kényelem és funkció – egyetlen székben

A Kinnarps tárgyalószékei és konferenciaszékei úgy lettek kialakítva, hogy minden környezetben helyt álljanak. A letisztult, egyszerű vonalvezetésű székek kiválóan illenek a legkülönfélébb tárgyalóasztalokhoz és konferenciaasztalokhoz. Tökéletesen alkalmasak a feladatukra és nem ütnek el a többi bútortól. A számos különböző anyagnak köszönhetően – a furnértól a különböző laminátumokig és lakkokig – a székek az adott környezethez igazíthatók. Ha pedig szövettel vagy bőrrel bevont üléssel és háttámlával kéri a tárgyalószékeket – amelyek több száz féle színben elérhetők –, még inkább egyedi megjelenést kreálhat.

Rakásolható székek rugalmas környezetekbe

Ha a széket olyan környezetben kívánja használni, amely nagy fokú rugalmasságot követel és ahol a felhasználók száma változó (pl. egy konferenciacsarnokban vagy ebédlőben), akkor a rakásolható vagy összekapcsolható székek kiváló megoldást jelentenek. Ily módon könnyedén átrendezheti a bútorokat és mindig annyi széket használhat, amennyire épp szükség van – a nem használt székek pedig egy félreeső helyen egymásba helyezhetők. Ez a fajta rakásolható szék kartámasszal és kartámasz nélkül egyaránt rendelhető.

Olyan környezetekbe, ahol a rugalmasság ennyire nem fontos, de a praktikusságra továbbra is szükség van, számos különböző vonzó, finomított változatot kínálunk kanapéinkból és foteljeinkből. Ezek az ülőalkalmatosságok egyszerre ösztönzik a pihenést és a rögtönzött megbeszéléseket vagy telefonálásokat.