Eredmény

Irodai kanapék és irodai fotelek a vonzó és inspiráló közösségi terekért

Irodai kanapék és irodai fotelek a vonzó és inspiráló közösségi terekért

Tovább

A Kinnarps ülőbútorainak széles kínálatában a közösségi tér bútorainak minden típusa megtalálható: karosszékek, kanapék, irodai fotelek, padok és heverők is. Ezek egy-egy rövid pihenésre ugyanúgy alkalmasak, mint spontán megbeszélésekre. A kanapékkal és a fotelekkel stimuláló munkakörnyezetet teremthetsz, mely növeli a kreativitást az egyes személyek és a csoportok számára egyaránt.

Gondolj úgy az ülésre, mint a feltöltődés egy módjára. A fotelek ideálisak olyan rövid feladatok elvégzésére, mint az e-mailek megnézése. Számos karosszékünk emellett kiválóan illik a közösségi terekben elhelyezett dohányzóasztalok mellé. Irodai foteljeink különböző dizájnban kaphatók – a letisztult, modern formától az organikusabb stílusokig. Mindig lesz egy olyan irodai kanapé vagy irodai fotel, amely illik az adott munkakörnyezetbe – legyen szó akár klasszikus megjelenésű, elegáns irodáról, akár lazább, kreatívabb belső térről.

Az egyedi brandet tükröző környezet kialakítását a textíliák és szövetek széles kínálata biztosítja, melyek közül a legtöbb természetes lángvédelemmel vagy egyéb fenntarthatósági jellemzővel rendelkezik.

A recepciókon és a közösségi terekben kiemelkedő az ülőbútorok szerepe. A vonzó kanapék, karosszékek és elemes ülőbútorok mind a látogatókat, mind az alkalmazottakat szívesen fogadják, és kreatív érzést kölcsönöznek a térnek. A kárpitozás és színek széles kínálata révén a bútorok a márkához és a kreatív belsőépítészeti koncepcióhoz igazíthatók.