Eredmény

Álló íróasztalok

Álló íróasztalok

Tovább

Ezáltal csökken a test terhelése, könnyebb koncentrálni, és energikusabbnak érzi magát az ember.

Az állítható magasságú íróasztalok önállóan és csoportokban is elhelyezhetők a különféle típusú projektmunkákhoz. Paravánok segítségével pedig tovább fokozható a rugalmasság, és személyesebbé tehető a tér.

Állítható magasságú íróasztalaink az iroda valamennyi munkatársa számára lehetővé teszik a kényelmes, ergonomikus munkát. És persze könnyebb úgy dolgozni, ha az ember akkor áll fel és akkor ül le, amikor csak kedve tartja. Ha a munkahelyén nincs szükség ilyen típusú asztalokra, számos egyéb íróasztal is szerepel kínálatunkban különféle felületekkel és méretekben.

Az álló íróasztalok és az ergonómia

Egy irodai dolgozó általában napi nyolc órát ül az asztal mellett. Ez a testtartás azonban nem felel meg szervezetünknek. Ha nem gondolkodunk ergonomikusan, számos probléma jelentkezhet. Az egy helyben üléstől megfájdulhat a hát, a váll, a nyak. Ha az ember hosszú időn át ül, akkor csökken a munkája hatékonysága, és növekszik a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázata.

Mivel az állítható magasságú íróasztalok lehetővé teszik az asztal magasságnak személyre szabását, nem kell hosszú időn át azonos testhelyzetben dolgozni. Az elektromos vezérlőelemek segítségével könnyedén válthat az ülő és az álló testhelyzet között. A munkavégzési testhelyzet váltogatásával megelőzheti az esetleges egészségi problémákat.

Jó kialakítású, modern, kiváló minőségű állítható magasságú íróasztalaink beszerezésével önmaga és kollégái számára is biztosíthatja az ergonomikus munkavégzés lehetőségét. És azt tudta, hogy ha két és fél órát álló testhelyzetben dolgozik, akkor 350 kalóriával többet éget el, mint ugyanilyen időtartamú ülőmunkával?

Kinnarps íróasztal-sorozatok a modern irodákba

A Kinnarps többféle felülettel kínálja állítható magasságú íróasztalait. Ha gyakran használja az asztalt, akkor érdemes hozzá beszerezni egy távirányítót, amely megjegyzi beállításait. A távirányító kijelzőjén jól látható az asztal magassága, és az eszköz segítségével könnyen személyre szabható a magasság attól függően, hogy ülve vagy állva szeretne dolgozni. Ugyanez a helyzet abban az esetben, ha többen váltják egymást egyazon asztalnál.

A kijelzőn látható magasság a kézi beállítást is megkönnyíti – ezt funkciót hasznosnak találhatja abban az esetben, ha átül egy másik asztalhoz. Gyorsan kitapasztalja majd, hogy milyen magasság felel meg Önnek az ülő és az álló testhelyzetben végzett munkához.

Egy ilyen típusú asztal használata ennél egyszerűbb már nem is lehet. Elegendő megnyomni egy gombot, és a többi már az elektromos vezérlés dolga. Az asztallap emeléséről elektromos mechanizmus gondoskodik, így Önnek nem kell nehéz terhet emelnie. A megfelelő kiegészítők hozzáadásával pedig a legtöbb feladatra alkalmas íróasztalt alakíthat ki.

Állítható magasságú íróasztalaink tervezésekor a funkcionalitást tartottuk szem előtt, ügyelve arra, hogy ez ne menjen a megjelenés rovására. Az állítható magasságú íróasztalok számos különféle felülettel és méretben rendelhetők, így könnyen kialakítható az ergonómiai és az esztétikai szempontoknak egyaránt megfelelő megoldás.

Dolgozzon állítható magasságú íróasztalon!

Mivel az emberek magassága különböző, a hagyományos íróasztalok használata hosszú távon nem optimális. Ugyanakkor az állítható magasságú íróasztal mindenki számára jól működő megoldást kínál, amelyet saját igényei és ízlése alapján személyre szabhat.

Ha sokat dolgozik képernyő előtt, szokjon rá arra, hogy időnként feláll, és egy ideig állva dolgozik. Ezzel a kalóriaégetés mellett ahhoz is hozzájárul, hogy megóvja szervezetét a sérülésektől és a szív- és érrendszeri megbetegedésektől.

Az állítható magasságú asztalok számos előnyt kínálnak. A testhelyzet javítása mellett az izmok aktívabb használatának köszönhetően a vérkeringést is javítja, így hatékonyabb munkát tesz lehetővé.