Eredmény

Dohányzóasztalok és alkalmi asztalok a közösség terekbe

Dohányzóasztalok és alkalmi asztalok a közösség terekbe

Tovább

Termékkínálatunk egyéb darabjaihoz jól illő dohányzóasztalok kávészünetre és rövid munkamegbeszélésekre egyaránt kitűnően alkalmasak. Kanapéinkkal és nappali székeinkkel a dohányzóasztalok stimuláló környezetet alkothatnak a recepciókon és a közösségi terekben, vagy pihenősarokként szolgálhatnak az iroda egyéb részein.

Az iroda környezetébe illő dohányzóasztalok

Dohányzóasztalaink megtervezésekor mind a formát, mind pedig a funkciót figyelembe vesszük. Dohányzóasztalaink a hagyományosabb irodai környezetekbe is ugyanúgy illenek, mint a rugalmas és tevékenységalapú irodákba. A tervezésnél ügyeltünk rá, hogy az asztalok sokféle ülőbútorhoz menjenek, az anyagokat pedig úgy választottuk meg, hogy egyszerre vonzók és tartósak is legyenek. A dohányzóasztalok például számos különböző furnérból és laminátumból készülhetnek, valamint különböző színekben és szerkezetekben kaphatók. Választhat kerek, szögletes vagy ovális asztalt, de elérhetők a szokásostól eltérő formájú dohányzóasztalok is. A dohányzóasztalok összetolásával új funkciót adhat az asztaloknak és új megjelenést alkothat, amely inspirálólag hat a kreatív, termékeny beszélgetésekre.

A Kinnarps a modern dohányzóasztalok és alkalmi asztalok széles kínálatát nyújtja. A kollekciókban az egyedi, beszélgetős daraboktól a nagy, rugalmas sorozatokig minden megtalálható. Moduláris rendszereink lehetővé teszik a saját dohányzóasztalok megtervezését. Különböző modulok kombinálásával létrehozhatja saját, különleges dohányzóasztalát, amely tökéletesen illik az adott környezetbe és megfelel az elvárásainak. Válasszon alsó tartóvázat és asztallapot méret, szín, forma és anyag szerint. Dohányzóasztalaink és kiegészítő asztalaink számos nagy asztal sorozatunkban is megtalálhatók, így dohányzóasztalainkat közvetlenül bármely, már akár meglévő munkaasztalához és konferenciaasztalához igazíthatja. Ily módon egységes, esztétikus megjelenést teremthet, amely rugalmas és változatos.