System.String[]

Kiváló ergonómiát biztosító íróasztalok

Kiváló ergonómiát biztosító íróasztalok

Tovább

Számos opció áll rendelkezésre: asztallapok, alsó tartóvázak, fatípusok és színek széles választéka, melyekkel egyedi munkahelyet alakíthat ki. Válasszon teljes asztalrendszert a nyitott, rugalmas irodákba – vagy egy kompakt asztalt, ha kevés hely áll rendelkezésre.

Minden irodának fontos elemei a megfelelő íróasztalok. Sokan töltjük asztal mellett munkanapunk nagy részét, ezért ergonomikusan személyre szabott asztalra van szükségünk ahhoz, hogy a hosszas ülés ne okozzon egészségi problémákat. Az esztétika ugyancsak fontos szempont, amely kiemelt szerepet játszik az új asztal kiválasztásában.

A modern asztalnak funkcionálisnak kell lennie, és minden felmerülő igényt ki kell elégítenie. Kínálatunkban emellett intelligens padmegoldások és különféle magasságú álló asztalok is megtalálhatók. Mivel ezek rendszert alkotnak, könnyen berendezhet egy személyre szabott irodát különböző fajta asztalokkal úgy, hogy az nem megy az iroda megjelenésének rovására.

Íróasztalok kisebb és nagyobb irodákba

A nyílt terű irodákba szánt asztalrendszerek mellett a Kinnarps kínálatában szép számmal szerepelnek különféle kisebb asztalok is, amelyek jól használhatók a korlátozott méretű helyeken. A jó asztal sajátos jelleget kölcsönöz az irodának, ugyanakkor praktikus felülettel szolgál a fontos munkaanyagok lehelyezéséhez. Rugalmas íróasztal-kínálatunkból kialakított megoldásainkkal a nagy és a kis irodák igényeit egyaránt ki tudjuk elégíteni. Padmegoldásaink könnyen személyre szabhatók a felhasználók számának megfelelően. Ha még egy asztali paravánt is felszerel, egy valódi összkomfortos íróasztalt kap.

Számos íróasztalunkat szinte kedve szerint bővítheti attól függően, hogy mekkora teret szeretne vele betölteni. Nagy, nyitott munkafelületet szeretne? Vagy elég lesz egy kisebb felület, amelyen éppen elfér a számítógépe? Csak Önön múlik a választás.

A Space tárolórendszer lehetővé teszi, hogy görgős tárolókkal és egyéb tárolómegoldásokkal egészítse ki íróasztalait. A tárolóhely megnövelésével egyúttal személyre is szabhatja a munkahelyeket. A mobil megközelítés variálásra ösztönöz, és hozzájárul a jó közérzethez az irodában.

Munkaasztal, számítógépasztal vagy irodai íróasztal?

Az asztal használatának módja természetesen a munka típusától függ. Vegye számba igényeit, és válassza ki az azoknak leginkább megfelelő asztalt. A Kinnarps asztalai az iroda igényeinek megfelelően személyre szabhatók. A kisebb asztalok mellett széles munkafelületű, nagyobb modellek is találhatók kínálatunkban.

A Kinnarps számos különféle irodai asztaltípust kínál a különböző célú használatokhoz, legyen szó hagyományos irodai munkáról, számítógépes vagy egyéb típusú munkáról. Az ergonómiai követelmények az asztal használatának módjától függenek.

További fontos szempont az anyagválasztás. A Kinnarps a laminálttól a furnéron át a linóleumig számos különféle anyagot kínál. Mindig arra törekszünk, hogy fenntartható gyártással előállított fenntartható anyagokat használjunk. A kollekcióinkban szereplő anyagokat az időtálló jó megjelenés alapján válogattuk össze.

Ergonomikus gondolkodás

A Kinnarps munkaasztalai segítenek az ergonomikus munkavégzésben. Az ergonómia lényege az asztalok esetében a munka közbeni mozgás és testhelyzet-változtatás a munkanap során.

Éppen ezért fontos a megfelelő magasságú asztal kiválasztása. Az ülő testhelyzet akkor ergonomikus, ha a talp a padlóra támaszkodik, és a hát egyenes. Billentyűzet használata közben a karnak a lehető leglazább helyzetben kell lennie.

A Kinnarps számos ergonomikus íróasztal-megoldást kínál. Ha valódi ergonómiát szeretne, válasszon a kínálatunkban szereplő számos állítható magasságú íróasztal közül, amelyek lehetővé teszik a testhelyzet változtatását a nap folyamán.