System.String[]

Tantermi asztalok a gazdagabb oktatási környezetért

Tantermi asztalok a gazdagabb oktatási környezetért

Tovább

Rugalmasságot kínáló összecsukható asztalok és munkaasztalok

Foldex összecsukható asztalunkkal egyszerűen átrendezheti a szobát az igényeknek megfelelően. Kezdje a napot oktatással, rendezze át a szobát csoportos munkához, majd zárja a napot szabad beszélgetéssel. Az asztalok görgősek, így könnyedén odamozgathatók, ahol éppen szükség van rájuk. A Foldex emellett összecsukható – vigyen ki annyi asztalt, amennyire szüksége van, a többit meg hagyja a helyén.

Az inspiráló tanulást elősegítő iskolapadok

A Kinnarps oktatási célú asztalai kifejezetten iskolai környezetben való használatra lettek tervezve. Mókás formákban és izgalmas színekben kaphatók, hogy segítségükkel inspiráló oktatási környezetet lehessen kialakítani. Tantermi asztalaink emellett stabilak és tartósak: masszív kialakításúak és olyan anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az aktív, eseménydús iskolai életnek. Az iskolapadok tervezésénél az az alapelvünk, hogy a bútorok könnyen átrendezhetőek legyenek az osztályteremben. Az oktatási célú asztalok külön és összekapcsolva is használhatók, különböző kombinációkat teremtve ezáltal. A termékcsalád néhány tagja emellett össze is csukható. Ily módon biztosított a rugalmas tanulás és az asztalok és a bútorok egyszerűen a tanórához igazíthatók.

Ha a diákoknak nyugodt légkörre van szükségük a munkához, akkor a megfelelő akusztika és a minimális zajszint elengedhetetlen a tantermekben és az iskolában. Ennek megfelelően tantermi asztalaink tervezésénél figyelembe vettük az akusztikai szempontokat is. Számos iskolapadunk felszerelhető intelligens kiegészítőkkel, például hangelnyelő panelekkel a harmonikus tanulási környezetért vagy görgőkkel az egyszerűbb mozgathatóságért. Tantermi asztalaink tökéletesen egyesítik a Kinnarps tantermi székeit és tantermi tárolóegységeit – a hatékony, integrált tanulási környezetért.