System.String[]

Konferenciaasztalok és tárgyalóasztalok a dinamikus tárgyalásokhos

Konferenciaasztalok és tárgyalóasztalok a dinamikus tárgyalásokhos

Tovább

Az anyagok és felületek széles választéka révén a belső térhez illő, inspiráló tárgyalókat kreálhat. Sok konferenciaasztalunk emellett összekapcsolható, így az igényeknek megfelelően alakítható az asztalfelület.

Beépített hálózati aljzattal ellátott asztalok

A konferenciaasztal nemcsak egy asztallapból és egy stabil, elegáns alsó tartóvázból áll. A tárgyalások és konferenciák során egyre több műszaki eszközt használunk. A videokonferencia gyorsan terjed, mivel segítségével elkerülhetők a felesleges és időigényes utazások – ezért fontos, hogy a konferenciaasztalok alkalmasak legyenek a szükséges eszközök fogadására. Sokaknak emellett szükségük van egy hálózati aljzatra a laptopjukhoz és egy USB-portra a telefonjukhoz, hogy tölteni tudják azt. Tárgyalóasztalaink és konferenciaasztalaink minden szükséges műszaki megoldást tartalmaznak – szépen beépítve magába az asztalba.

Állítható magasságú asztalok a dinamikus tárgyalásokhoz

Konferenciaasztalaink különböző magasságú változatokban érhetők el, ezzel ösztönözve az eltérő fajta megbeszéléseket az irodában. A 74 cm-es, klasszikus konferenciaasztal-magasságú asztalok ülőmunkához és hosszabb megbeszélésekhez ideálisak. A 90 cm-es tárgyalóasztalok elősegítik az aktívabb megbeszélési stílust, ahol ülni és állni egyaránt lehet. A 105 cm-es asztalok tökéletesek a rövid megbeszélésekhez és a napközbeni bejelentésekhez. Emellett ideálisak éttermekbe, kávézókba és közösségi terekbe, ahol az emberek örömmel álldogálnak és beszélgetnek egy kicsit. A Kinnarps számos rugalmas asztalsorozatot kínál, amelyek között tárgyalóasztalok és konferenciaasztalok egyaránt megtalálhatók. Az Oberon és a Nexus például két rugalmas konferenciaasztal, amelyek kombinálhatók az azonos sorozatba tartozó padokkal. Ne felejtse el kiegészíteni a konferenciaasztalokat vonzó, ergonomikus kialakítású tárgyalószékekkel, hogy a tárgyalásokon végig éber legyen.